a herd of horsesWat ik te bieden heb


Momenteel bied ik twee soorten supervisietrajecten aan:

* individuele supervisie (ongeveer 1 ~ 1,5 uur)

* groepssupervisie (waarbij maximaal 4 supervisanten
  tegelijk supervisie krijgen in 1,5 tot 2,5 uur)


Daarnaast kunnen coachvragen (zowel individueel als teamgericht, afhankelijk van het aantal deelnemers vanaf 1 uur) en begeleide intervisie besproken worden. (Bij begeleide intervisie laat ik in een aantal sessies van 2 tot 3 uur met een groep van maximaal 7 personen diverse intervisiemethodes eigen maken).

De plaats waar de begeleiding plaatsvindt, is in overleg en afhankelijk van de behoefte.

Tevens kan ik op strategisch en tactisch niveau meedenken over het voorkomen van secundair trauma en burn-out en wat er nodig is om de medewerkers zoveel mogelijk tot leren en ontwikkelen aan te zetten.

Ik bied ook diverse workshops aan over het thema secundaire traumatisering. Dit kan op aanvraag in company geboden worden (eventueel met specifieke wensen qua onderdelen, focus en duur) of op individuele inschrijving.

De eerst volgende workshop waar individueel op kan worden ingeschreven, staat gepland op woensdag 4 oktober 2023 van 13.00-18.00 uur. Deze (SKJ-geaccrediteerde) workshop is bedoeld voor alle professionals die werkzaam zijn in de zorg (HBO-niveau) en vindt plaats op een prachtige locatie in Utrecht. Je kunt je voor deze workshop aanmelden door te mailen naar: M.Rusius@hetnet.nl Vermeldt hierbij je naam, leeftijd, functie, werksector en opleidingsniveau.